Aktuelt

Siste nytt på instagram

Les mer om Thale på Bodø artistagentur

Mars 2018 - Låta "Danse med døden" sluppet på alle strømmetjenester.

 

 

 

 

 

 

 

 

Thale Krogtoft sin debut-musikkvideo "Danse med døden".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. august startet Thale og Ann-Iren Hansen musikkskolen POPrommet Bodø sammen med Venke Knutson. Vi holder til i lokalene til Store Studio i Mediegården.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Januar 2018 skal Thale, Charlotte Jenssen og Mikael Jonassen på turné i regi av Den Kulturelle Spaserstokken i Oslo Kommune. Konserten heter "Melodiminner".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thale og Ann-Iren Hansen var instruktører på Fykomfei og hadde konserten "Ord, mat og tona" under Reginedagan, juli 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Januar 2017 hadde Thale konsert i samarbeid med Ann-Iren Hansen (vokal), Ole-Erik Ulvin (tangenter), Arild Johnsen (trommer) og Magne Arntsen (bass) for K. Hansen optik sitt 100 årsjublieum i Bodø.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I desember 2015 og 2016 har SideScener* vært på turné med den egenskrevne barnemusikalen Reisenissene - Og jakten på det viktigste med jula (før Den Andre Nissefamilien).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

April og November 2016 var Thale på Den Kulturelle Spaserstokkturné i Bodø og Salten. Sammen med musikalartisten Charlotte Jenssen og pianisten Sveinar Aase spilte de revy-konserten En herre med bart.

 

Thale jobber som sanglærer på POPrommet Bodø og Nord Universitet.

 

*SideScener er en scenekunstgruppe bestående av Thale Krogtoft, Christina Strøm og Stefan Strømnes. Se mer på http://sidescener.no eller http://facebook.com/sidescener

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved THALE KROGTOFT